Sensommerkonsert 28.oktober

Dette ble en fantastisk konsert. Andreas Ljones Band. Spenning og musikalsk utfoldelse på det sterkeste.

Dette ble en fantastisk konsert. Andreas Ljones Band. Spenning og musikalsk utfoldelse på det sterkeste.

PITCH: .JAZZETE & SEXY VOKALKUNST.

Etno-inspirert crossover genre i landskapet mellom pop, folkemusikk, rock og klassisk. Høyt energinivå, utadvendte og meget publikumsvennlige. Andreas Ljones Band, Vokalkvintetten Pitch og danser, hallingdanseren Sigbjørn Rua og breakdanseren Darc Marc NSN presenterte to nye spennende ensembler på høyt nivå innen sine genre. Begge har utdannelse fra Norges musikkhøgskole. Begge har gått nye veier mht genre, Ljones med kombinasjon av folkemusikkrøtter, klassisk og pop-rock uttrykk og programmering/sampling.

Pitch har klassisk skolering, vokalsolister som har rendyrket vokaluttrykket i jazzgenre, med en perfeksjon i intonasjonsmessig renhet og stilforståelse som er sjelden. De er unge, men vel skolerte og er på vei ut i verden som ensemble, dersom de vil., dette er omkvedet i de profesjonelle miljøene som foreløpig har hørt dem. De skal spille inn CD i løpet av 2005, og NSN blir blant de aller første som får oppleve dem. Vi skal lage noe spesielt nytt for disse ensemble , noe helt uhørt, en spennende blanding.

Andreas Ljones avla våren 2004 diplomeksamen ved Norges musikkhøgskole som felespiller innen folkemusikk. Han har fra 1998 holdt mer enn 300 konserter og har spilt i land som Sør Afrika, Tyskland, Frankrike, Estland, Danmark og Sverige. Som komponist har Andreas laget bestillingsverk til flere festivaler for forskjellige besetninger, og laget musikk til både teater og film. Andreas har gitt ut to CD. er med to av sine grupper og en musikkvideo til sitt første solo - album. Andreas Ljones Band er et suksessfylt band som allerede har hatt internasjonal suksess, i kombinasjonen av sine musikalske røtter innen folke & etnomusikk, og rytmisk musikk fra ulike genre. De er omfavnet av World . music miljøer rundt om i Europa og har stadig store oppdrag for norske myndigheter og festivaler. De kombinerer en forbilledlig miks mellom tradisjon og nyskapning i lydbildet, mellom det akustiske og det programmerte. "The result is a catching blend of energy and grandness", ifølge internasjonal presse.

PITCH: .JAZZETE & SEXY VOKALKUNST.
Repertoaret spenner fra vakre standardlåter til skreddersydde arrangement av kjente låter, med innslag av cabaret, musicals og barbershop. Damene har utviklet sine versjoner av repertoar innen .musikal entertainment. PITCH består av fem jenter med solid utdannelse og erfaring. De har tilsammen sunget nesten 100 år i ulike ensembler og kor. De har bakgrunn fra de mest anerkjente vokalensemblene i Norge. PITCH består av to søskenpar som kommer fra sterkt musikalsk belastede familier. Sammen med Tora Augestad utgjør Kruse søstrene og Roggen søstrene en kvintett det svinger av!

Tora Augestad (25) sanger, Hovedfag i kabaretsang ved Norges Musikkhøgskole. Solist i en rekke sammenhenger. Mangeårig samarbeid med pianist Ivar Anton Waagaard. Sammen holder de på med en innspilling av William Bolcom sine kabaretsanger. Solist på juleturneen til The Source julen 2004. Spiller i 2005 i to samtidsoperaer i regi av Opera Vest og Ny Musikk. Vokalist i ensemblet "Music for a Weill".

Benedicte Kruse (25) studerer ved Norges Musikkhøgskole. Har studert ved Bårdar Akademiet. Sanger og skuespiller. Har dubbet diverse helaftens tegnefilmer bla hovedroller i Disneyfilmer. Sanger i Det Norske Solistkor. Benedikte har sunget de fleste stilarter, med fokus på populærmusikk.

Anine Kruse, sanger og dirigent. Utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Tar for tiden diplom i kordirigering ved NMH. Sangert I PUST. Anine har koret diverse artister som Carola og Nora Brockstedt. Bred sturioerfaring. Bakgrunn fra klassisk, pop, jazz og musicals.

Ida Roggen (26) sanger, dirigent og tekstforfatter. Bakgrunn fra klassisk, rock, pop, jazz. Sunget i Grex Vocalis siden 1998. Jobber som kordirigent.

Ane Roggen (26) sanger. Ensemblesanger i Grex Vocalis og Det Norske Solistkor. Fast vikar i Trio Mediævel i en årrekke. Ane har vært solist med Quattro Staggioni i mange år. Bred sjangererfaring. Spesialiserer seg for tiden på latinamerikansk musikk.

Sigbjørn Rua, er en av Norges fremste Hallingdansere. Sigbjørn kommer fra Jondalen i Buskerud. Han har reist mye på turne for bl. a. Rikskonsertene med både skole-, og kveldskonserter , og gjennomført hatt en rekke representasjonsoppdrag i utlandet. 17. mai skal Andreas (Ljones) og Sigbjørn til Eritrea på offisielt oppdrag.

Lucke Lars, er en av Norges fremste Breakdansere. Han har utviklet breakdans som en kunstnerisk uttrykksform og hatt suksess i sceniske oppsetninger i teater og i samarbeid med andre dansegenre.

Kjell Rune Nakkestad

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer